DOUANE DIENSTEN

Medewerkers van A-1 zijn specialisten op het gebied van nationale en internationale wet en regelgeving met betrekking tot alle douane zaken. Zij staan voor u klaar en adviseren u graag met betrekking tot een snelle en correcte afhandeling van uw import , export en transit zending.
Met AGS en NCTS/TRANSIT douanesoftware doen wij voor u op iedere locatie in Nederland aangifte zonder dat u zelf op deze locatie aanwezig moet zijn.
A-1 beschikt over alle douane-vergunningen om uw im-export of transit zendingen te verzorgen zonder dat de goederen bij een douanekantoor in Nederland worden aangeboden.

< U hoeft dus niet met de vrachtauto, container of ander vervoermiddel naar ons kantoor of het kantoor van de douane te komen >

hierdoor ontstaat er geen onnodig oponthoud en kan de zending direct worden gelost of geladen nadat u per e-mail van de douane of A-1 de toestemming tot wegvoering heeft ontvangen.


Wij garanderen u zowel in Nederland als in Duitsland korte wachttijden, een persoonlijke betrokkenheid, scherpe tarieven en een snelle geautomatiseerde informatie uitwisseling met u en met de douane.

 • In en uitklaring als direct en indirect vertegenwoordiger
 • Voorschieten van invoerrechten, accijnzen en BTW
 • Elektroniche NCTS ( transit) T1/T2 documenten
 • TIR document op locatie De Lutte met fysieke aanwezigheid van de douane hier op locatie De Poppe 24-26 NL-7587 GA De Lutte
 • Fiscaalvertegenwoordiging zowel beperkt als algemeen voor de BTW
 • Aanvraag en afgifte van EUR 1, ATR, CVO certificaten en legaliseren factuur bij KvK en de douane hier op locatie te De Lutte.
 • Portbase meldingen
 • Aanvragen douane vergunningen, entrepot, actieve en passieve veredeling etc.
 • Intrastat en ICP aangifte bij CBS en Belastingdienst zowel in Nederland als in Duitsland.
 • Advies op alle gebied van douaneprocedures en BTW binnen en buiten de EU.
 • BTW teruggaafverzoeken in alle landen van de EU.
 • AEO douane certificering

Wilt u meer weten over deze bovengenoemde zaken, die A-1 op douanegebied of BTW kan bieden, neem dan vrijblijvend contact op met Marco Nijhuis.

T:  +31-541-552080

E: info@a1customs.nl

NIEUWS

Openingstijden

De medewerkers van A-1 zijn op de locatie De Poppe, maandag van 06.00-22.00 / dinsdag tot donderdag van 07.00-22.00 / vrijdag van 07.00-24.00 zaterdag van 07.00-15.00 aanwezig voor het verzorgen van douanedocumenten, zoals TIR, EUR1, ATR etc. Het kantoor van de douane bevindt zich naast het kantoor van A-1. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers een snelle service verlenen zonder dat u hiervoor naar De Poppe moet komen.

A-1 heeft op de locatie De Poppe in 2014 glasvezel laten aanleggen om een snelle communicatie met de Klanten, Douane, KvK en andere instanties via internet/e-mail te garanderen.

OORSPRONG-CERTIFICATEN

Voor het opmaken van EUR 1, ATR en overige oorsprongscertificaten zoals CVO’s en legalisatie factuur KvK heeft A-1 rechtstreeks elektronisch verbinding met de Kamer van Koophandel. Daarmee kunnen wij snel en efficiënt certificaten aanvragen en nog dezelfde dag laten viseren bij de douane, die naast ons kantoor met een loket gevestigd is. U kunt door deze service dezelfde dag nog over de originele documenten beschikken. Hierdoor bespaart u tijd en geld.